Kan ikke få armene ned – Plakat

79 DKK249 DKK

Er det svært at få armene ned? Det kan det til tider være (og det plejer at være bedre, end på vores illustration!)

Plakaten ser rigtig godt ud på væggen eller på reolen eller sammen med nogle af de andre af vores plakater.

Vi går meget op i kvaliteten af vores produkter, og derfor har vi valgt at trykke vores plakater på 170 gram semi-mat plakatpair, så vi er sikre på, at de er 100%, som de skal være, når vi sender dem til dig. Vi har valgt det materiale, som vi synes giver den bedste kvalitet i forhold til udseende og holdbarhed, og derfor kan du regne med, at du modtager en plakat, der er en fornøjelse at kigge på. Den semi-mat overflade gør samtidig, at plakaten også ser godt ud i modlys, som f.eks. kan komme fra vinduer. Så står illustrationen og teksten nemlig helt skarpt.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-007-3 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vælg selv, om du vil have din plakat i A4, A3, A2 eller den store A1. Vi har sørget for at have alle størrelserne, så du kan passe plakaten ind lige dér, hvor den passer bedst ind! Du får selvfølgelig din plakat i rigtig lækker kvalitet, fordi vi trykker motivet på 170 grams semi-mat plakatpapir. Det betyder, at din plakat altid vil være skarp og tydelig – også selvom den står i modlys fra et vindue eller lignende.

Alle vores motiver er designet af os selv og er derfor 100% hjemmelavede.

Vi går op i, at du får en rigtig god oplevelse, når du handler hos os, og derfor sørger vi for, at pakke din plakat omhyggeligt, så den er uden skrammer, når du modtager den. Skulle du være fra Aarhus eller omegn, er du også velkommen til at kigge forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (kontakt os i forvejen, så finder vi det tidspunkt, der passer bedst!).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kan ikke få armene ned – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *