Sjove t-shirts

 

Sjove t-shirts gør bare hverdagen lidt sjovere. Vi går meget op i, at lave t-shirts, man ikke har set før, som folk også synes er sjove at se på og kigger efter en ekstra gang. Vi mener at man godt må klæde sig lidt sjovt, og det er lige præcis det vores t-shirts gør, at man kan. Konceptet er simpelt – hvide t-shirts med sjove tryk som vi helt selv har lavet. Alle vores t-shirts sidder samtidig rigtig godt, så man kan sagtens stadig se godt ud med den på, og selvom man går med en sjov t-shirt kan man altså godt få det til at se fedt ud. Prøv f.eks. at tage en denimskjorte udenover din t-shirt fra AswesayinDK – du kommer til at se SÅ skarp ud.

Hvis du synes det vi skriver ovenover er noget værre vrøvl, så er det altså også helt ok! Hvis du til gengæld synes det lyder fedt, så tjek endelig vores forskellige sjove t-shirts ud, og se, om der er noget for dig. Vi kan love, at du ikke finder t-shirts som dem der findes i de typiske tøjbutikker du kender fra gågaderne – vi har kun t-shirts der er sjove og har personlighed!

Billedet viser to t-shirts med danske ordsprog og sjove illustrationer. Disse er ovenpå et billede af unikke tegninger, som efterfølgende er blevet til de illustrationer, som er på de to hvide t-shirts med tryk.

T-shirts med tryk

Alle vores t-shirts er hvide, sjove og med print foran. Hele ideen ved AswesayinDK er at lave lidt sjovt med vores danske sprog og samtidig lave nogle sjove t-shirts du kan gå med. Alle vores prints er helt hjemmelavede og du kan regne med at der ikke er andre der har en t-shirt som din, hvis du vælger at bestille en af vores t-shirts hjem. Alle de t-shirts og plakater vi har her på siden er i en kvalitet så vi selv ville blive glade for at få dem. Det er meget vigtigt for os, at hvis man får en af vores sjove t-shirts ind af døren, ja, så skal den altså også være noget du bliver glad for. Derfor er printet på vores t-shirts også af den bedste kvalitet, så t-shirten bliver ved med at se super godt ud. Det ville ikke være ligeså sjovt, hvis man ikke kunne se trykket på t-shirten efter en tur i vaskemaskinen!

T-shirts til mænd og kvinder

Vores t-shirts er både til mænd og kvinder. Alle størrelser er unisex, og de har et rigtig behageligt fit. Derfor skal du ikke være bange for, at du får en t-shirt som ikke passer dig. Vores størrelse passer efter den størrelse du plejer at bruge og typisk vil t-shirten sidde lidt løsere på kvinder, hvilket bare ser rigtig godt ud. Vores t-shirts passer derfor rigtig godt til mænd som gerne vil have en t-shirt der sidder lige som den skal. De er hverken kasseformede eller slimfit, så de får et rigtig flot fald, når man har dem på. Bor du tæt ved Aarhus kan du altid komme forbi og prøve din t-shirt før du køber den – så er du helt sikker på, at den passer perfekt. Ellers har vi selvfølgelig 30 dages fuld returret, så du skal ikke være bange for, at brænde inde med en t-shirt du ikke kan lide at have på! Vi håber, at du har lyst til at se videre på nogle af vores trøjer med prints – alle vores prints kommer direkte fra tegnebordet, og vores t-shirts er af den bedste kvalitet.

Har du en idé til en sjov t-shirt?

Hvis du har en god idé til en sjov t-shirt eller synes vi mangler noget i webshoppen, så skriv endelig til os på ide@aswesayin.dk og forklar os lidt om det. Send også gerne en skitse med, hvis du har en idé på papir, og så vil vi helt sikkert se, om det er noget som kunne passe ind i på vores webshop. Vi elsker at få feedback på vores t-shirts, og vil så gerne høre din mening, så tøv ikke!

Noget der kunne friste?

Hvis du synes om vores koncept og er vild med sjove t-shirts, der gerne må bringe lidt humor ud i verden, så se vores t-shirts med ordsprog, hvor vi har lavet en illustrativ fortolkning af alt det vrøvl vi danskere går og siger til hinanden i hverdagen.