Kom ned fra den høje hest – T-shirt

199 DKK

Vi kan sige det kort og godt. Her får du en lækker t-shirt med unikt, hjemmelavet design. Den sidder godt, holder sig pæn efter vask og skal nok falde i god jord siddende på dig selv, eller som en sjov og anderledes gave til én du kender. (Psst – du kan jo altid købe to t-shirts og spare fragten).

Alle vores t-shirts bliver sendt i solid indpakning til dig, og du kan både få dem leveret direkte til døren eller få dem i den nærmeste pakkeboks. Hvis du er mere en selvhenter-type, kan du også selv hente din t-shirt i Aarhus C og spare fragten og GLS for besværet.

Hvis du ikke er faldet pladask for dette design, så smut ind og se vores andre varer i shoppen. Vi kunne måske forestille os, at du kunne falde lidt for en af vores andre t-shirts –  Måske vores “Ugler i mosen” t-shirt er noget for dig?

Ryd
Varenummer (SKU): 01-006 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Kender du også én, som burde komme ned fra sin høje hest?

Det kan ikke være så svært, men hvis det alligevel er et problem er her den udførlige guide til din omgangskreds – endda på en slags engelsk, så alle kan være med!

T-shirten er lavet i 100% bomuld og er med solide sygninger og en kvalitet, så pasformen ikke bliver ødelagt ved at blive vasket. Trykket er lavet, såt-shirten også ser pæn ud efter du har haft den i vaskemaskinen mange gange. Bare overhold vaskeanvisningerne der står på mærkaten i trøjen eller følg vores vasketips.

T-shirten er i lækker bomuldskvalitet på 180 gr. Trøjen føles rigtig lækker, og stoffet beholder sin pasform, selv efter mange vaske. Vi har selv udvalgt trøjerne efter at have en kvalitet, så vi selv havde lyst til at gå med dem til hverdag. Derfor er både pasformen og kvaliteten super, så du ikke bliver træt af at have trøjen på – selv efter mange timer.

Trykket på t-shirten er hjemmelavet og kommer direkte fra tegnebordet. Derefter er det røget gennem computeren og trykt på t-shirten med den bedste metode, så t-shirten holder sig flot længe, uden at trykket forsvinder eller bliver udtværet. Vi har selv testet vores t-shirts, og de holder virkelig godt.

Vores t-shirts har et meget behageligt fit, som hverken er kasseformet eller slimfit, men en god ting midt i mellem. Derfor sidder de både pænt, hvis man har spist lidt godt på det seneste, og også, hvis man kan holde fingrene fra kagedåsen.

Hvis ikke du føler, at du skød papegøjen på denne side, så prøv at se vores “Skyde papegøjen” t-shirt!

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelser

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kom ned fra den høje hest – T-shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *