Tabe ansigt – T-shirt

199 DKK

Helt kort, så får du her en rigtig lækker t-shirt med unikt og hjemmelavet design. Den har en supper lækkert fit, holder sig pæn efter selv mange vaske og er perfekt som en sjov gave eller som en sjov trøje til dig selv. (Du kan jo altid vælge købe to t-shirts, så betaler vi fragten for dig).

Vi sender selvfølgelig t-shirten i en solid indpakning, så den ikke kommer noget til under fragten, og du kan både få dine t-shirts leveret direkte til døren eller til den nærmeste pakkeboks i området. Hvis du skulle være mere en selvhenter-type, så kan du også selv hente din t-shirt på vores adresse i Aarhus C og spare fragten og GLS for besværet.

Hvis ikke lige dette design er det helt rigtige, så tag et kig på vores andre sjove varer på webshoppen.

Husk, at vi selvfølgelig har hurtig levering og 30 dages returret!

Ryd
Varenummer (SKU): 01-003 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Det er skide træls når det sker, for hvem har egentlig lyst til at tabe ansigt?

Det er til gengæld noget vrøvl at gå og sige, og det har i illustreret på denne t-shirt. Læs mere om, hvorfor man siger “at tabe ansigt”.

T-shirten er lavet udelukkende i bomuld og er i en lækker kvalitet med solide sygninger. Derfor bliver pasformen ikke dårlig, selv efter mange vaske. Det samme gælder trykket, som stadig sr pænt ud, efter t-shirten har været mange ture i askemaskinen. Så længe du behandler t-shirten pænt og følger vores vaskeinstruktioner, så holder den langt ud i fremtiden! De står selvfølgelig også i mærkaten.

Kvaliteten er 180 gr. og trøjen dejlig at have på. Pasformen er også rigtig dejlig og er hverken for tæt eller formet som en kasse, men en super mellemting, man kan kalde custom fit. Trøjerne har vi selv nøje udvalgt, så de er så behagelige, at vi selv har lyst til at gå rundt med dem. Derfor var det også et must, at de holder godt og bliver ved med at se godt ud i lang tid.Vi har selv udvalgt trøjerne efter at have en kvalitet, så vi selv havde lyst til at gå med dem til hverdag.

Trykket på t-shirten er lavet med den bedste metode, så t-shirten er flottest muligt, og holder sig flot i lang tid. Samtidig kommer det helt friskt fra tegnebordet, og er derefter blevet digitaliseret på computeren og til sidst sat på trøjen. Det er meget vigtigt for os, at det vi leverer er godt, og derfor har vi selv prøvet og brugt vores t-shirts i lang tid, for at kunne stå inde for kvaliteten. Derfor kan vi med ro i sjælen sige, at du får en rigtig dejlig t-shirt, når du bestiller fra vores shop.

Fittet på vores t-shirts er ufatteligt behageligt i det man kan kalde custom fit – det er hverken slim-fit eller kasseformet, men en rigtig flot og dejlig mellemting. Ærmerne på t-shirten er samtidig lange nok til, at du kan folde dem op, hvis du er til dét, men samtidig ikke ser for store eller lange ud, hvis du ikke gør det. Derfor får du altså en t-shirt, der sidder pænt og som vi selv har valgt ud fra, at den skulle se rigtig godt ud og føles behagelig at have på.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelser

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tabe ansigt – T-shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *